Fondul pentru Tineri Rîșcani a format o nouă echipă!

La data de 24 octombrie 2021,  în incinta Primăriei or. Rîşcani s-a desfăşurat evenimentul de lansare a Fondului pentru Tineri Rîşcani, a VI-a ediție 2021-2022.

După un an de pauză, a venit momentul când a fost formată o nouă echipă de tineri și vor începe lucrurile frumoase, cu și pentru tinerii din raionul Rîșcani.

Președintele  Consiliului de Administrare a A.O. „Generația Viitorului” domnul Denis Țurcanu – a exprimat un mesaj de felicitare pentru tinerii care au avut curajul de a participa la concursul de recrutare a noilor membri a Fondului pentru Tineri Rîșcani. Activitățile desfășurate pe parcursul unui an vor contribui la dezvoltarea personală, la socializarea tinerilor și le va oferi posibilitatea de a se implica activ la dezvoltarea comunităților. Deasemenea  vor fi un exemplu pentru semenii săi, subliniind că tinerii sunt promotorii schimbării pozitive în comunitatea lor.

Coordonatoarea proiectului, doamna Svetlana Raifura a adus la cunoștință că la concursul de recrutare a noilor membri au participat 25 tineri din 9 localități a raionul Rîșcani.  Au transmis formularele și au fost intervievați 25 de tineri, dintre care au fost selectați 15 membri şi 3 mentori.

Le-a dorit mult succes tuturor și domnul Igor Curcă, Director Executiv |AO ”Silent Generation”. I-a îndemnat pe toți tinerii să manifeste activism și optimism în toate câte și-au propus, astfel vor contribui la dezvoltarea lor dar și a comunităților.

În cadrul activității tinerii au făcut cunoștință și au descoperit principiile de lucru în grup. Tinerii au spus că sunt motivați să lucreze în echipă şi să sugereze noi idei pentru a revizui unele probleme a comunității. Şi-au luat angajamentul de-a oferi tot timpul necesar şi maximă implicare în diferite proiecte.

 

Proiectul „Fondul pentru Tineri Rîșcani” este implimentat de către  Asociația Obștească „Generația Viitorului” în parteneriat cu A.O. ”Silent Generation” și Direcția Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia și cofinanțarea din partea Ministerul Educației și Cercetării a Republicii Moldova.

 

 

 

Be the first to comment on "Fondul pentru Tineri Rîșcani a format o nouă echipă!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*