La moment, programul este administrat de un grup de 13 tineri.

Fără îndoială că un grup mic dar dedicat şi gânditor de tineri poate schimba lumea; de fapt, este singurul lucru care a schimbat lumea până acum.” (Margaret Mead)

Data de 5 februarie 2016  a adus tinerilor din raionul Rîșcani oportunitatea de a activa și a se dezvolta prin initierea proiectului Fondul pentru Tineri Rîșcani.La data de 27 februarie 2016 în incinta Centrului Creație Rîșcani s-a desfășurat concursul de selectare a membrilor Fondului petru Tinerert Rîșcani.

În urma analizei formularelor de participare și a rezultatelor interviului , au fost selectați 21 membri, 19 fete și 2 baieti.

Tinerii care au fost selectati pentru a fi membri ai YB Rîșcani sunt foarte entuziasmați și nerăbdători de a cunoaște și de a-și începe activitatea în acest proiect, au așteptări foarte mari, și ca scop și-au propus să devina mai încrezuși în forțele proprii, să cunoască persoane noi și să lege prietenii, sunt deschisi pentru schimbări  și pentru înfruntarea anumitor obstacole.

Tinerii își doresc dezvoltarea orășelului cît și a satului în care locuiesc, datorită acestui fapt sunt gata de a participa și a activa în proiectele care urmeaza a lua naștere.

Date de contact:

E-mail: fpt@riscani.md