Concurs pentru selectarea unui trainer/organizație pentru oferirea serviciilor de instruire

Asociația Obștească “Generația Viitorului” anunță un concurs de achiziție a serviciilor de traineri pentru desfășurarea a două ateliere timp de două zile consecutive de instruire în cadrul proiectului “Fondul pentru tineri Rîșcani”, pe următoarele tematici:

Atelierul 1: “Managementul timpului”, în cadrul acestui atelier tinerii vor învăța să-și planifice zilnic timpul cu scopul valorificării la maxim a timpului alocat realizării sarcinilor din cadrul organizației cât și a timpului personal.

Atelierul 2: Rolul voluntariatului în cariera unui tânăr”, în cadrul acestui atelier tinerii vor afla ce rol are voluntariatul în viitoarea carieră, cu cât de mult contribuie voluntariatul la îmbogățirea CV-ului, ce oportunități de voluntariat există pentru tineri în MD.

Context: Proiectul Proiectul „Fondul pentru Tineri Rîșcani” este implementat de către Asociaţia obştească „Generația Viitorului”,

în parteneriat cu Direcția Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

În cadrul activității vor fi contractați formatori si traineri în domeniile de interes.  Participantii la instruiri vor fi în special membrii Fondului pentru Tineri Rîșcani din localitățile raionului Rîșcani.

Denumirea organizației contractante: AO Generația Viitorului

Obiectul achiziției: Servicii de instruire în cadrul Proiectului „Fondul pentru Tineri Rîșcani”

Serviciile de instruire vor fi organizate în perioada iulie-august 2023, în cadrul unei pensiuni turistice din comuna Costești, r-ul Rîșcani, perioada exactă va fi negociată cu oferanții cîștigători

Formatul instruirilor va fi propus de trainer, în dependență de conceptul de instruire.

Responsabilități

Trainer-ul sau grupul de traineri vor fi responsabili:

– Să elaboreze conceptul și agenda Trainingului axat pe: implementarea în practică a cunoștințelor; Combinarea între aspectele teoretice și practice; interacțiune și implicarea participanților;

– Să organizeze, în comun cu participanții, ateliere de formulare și prezentare în contextul conceptului;

– Să aplice metode interactive cu structurarea training-ului în felul următor: 50% din timp pentru livrarea conținutului teoretic și 50% din timp pentru exerciții practice;

– Să pregătească prezentări și materiale de suport în limba română;

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  1. CV–ul cu indicarea experienței anterioare relevante;
  2. Oferta financiară ( în cazul persoanelor fizice va fi prezentată oferta finală care va include toate contribuțiile obligatorii).
  3. Alte acte relevante: Certificat de absolvire a cursurilor de formator, patentă (după caz), Confirmare din partea companiei/ONG că dispune de personal calificat, e.t.c.

Procedura de aplicare la concurs: 

companiile/organizațiile/persoanele interesate pot trimite dosarul la adresa electronică: generatiaviitorului@gmail.com , cu subiectul mesajului: Servicii de instruire

Serviciile vor fi prestate în perioada iulie – august 2023

Termenul-limită de prezentare a ofertelor:  15 iunie 2023.

Dosarele expediate după expirarea termenului limită nu vor fi acceptate.

Limba în care se prezintă ofertele comerciale: limba română.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta:  79 444 888

 

Proiectul „Fondul pentru Tineri Rîșcani” este implementat de către

Asociaţia obştească „Generația Viitorului”,

în parteneriat cu Direcția Învățământ Tineret și Sport Rîșcani,

cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

Be the first to comment on "Concurs pentru selectarea unui trainer/organizație pentru oferirea serviciilor de instruire"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*