Perioada de aplicare la Programul de Granturi Mici 2021 a luat sfârșit pe 12 noiembrie 2021.

Au fost recepționate 28 de proiecte din 9 localități din raionul Rîșcani iar noi ne bucurăm că interesul și implicarea tinerilor crește de la un an la altul. Tinerii au abordat problemele cu care se confruntă și doresc să facă o schimbare spre bine la ei în instituția de învățământ. Mentionam ca în cadrul respectivei runde de granturi sursele de finanțare sunt din partea Consiliului Raional Rîșcani prin intermediul Direcției Învățământ Tineret și Sport Riscani.
Astăzi, membrii FPT Rîșcani au participat la un exercițiu de prezentare și evaluare a proiectelor conform unor criterii. Desigur, sunt idei frumoase dar urmează 2 zile de interviuri cu aplicanții și deciziile finale.
Mulțumim primăriei or. Rîșcani pentru oferirea spațiului și susținerea tineretului!
Proiectul „Fondul pentru Tineri Rîșcani” este implimentat de către Asociația Obștească „Generația Viitorului” în parteneriat cu Direcția Învățământ Tineret și Sport Rîșcani și A.O. ”Silent Generation”, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia și cofinanțarea din partea Ministerul Educației și Cercetării.

Be the first to comment on "Perioada de aplicare la Programul de Granturi Mici 2021 a luat sfârșit pe 12 noiembrie 2021."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*