Tot mai mulți tineri sunt interesați de activitățile Fondului pentru Tineri Rîșcani

  Pe data de 21 octombrie 2016 Fondul pentru Tineri Rîșcani împreună cu Grupul de inițiativă Țara Verde  a organizat o masă rotundă cu participarea a circca 40 de tineri de la Colegiul Agroindustrial din Rîşcani, lideri și reprezentanți din toate grupele de studii ale acestei instituții de învățământ.

 

  În cadrul întrunirii date a fost făcută o amplă prezentare a activității Fondului pentru Tineri Rîșcani precum a fost descris și întregul concept YOUTHBANK din Moldova. Tinerii din cadrul Colegiului Agroindustrial au manifestat un interes sporit față de activitatea fondului precum și despre proiectele implimentate de noi.

 

 

Cu această ocazie a fost prezentată și runda suplimentară a  programului de granturi mici pentru tinerii din raionul Rîșcani, tinerii au fost încurajați să participe cu mai multe idei frumoase și originale pentru a spori activismul cetățenesc al tineretului.

 

 

 

 

 

La această întrunire au participat și echipa grupului de inițiativă Țara Verde care implimentează un proiect de educație ecologică cu susținerea Fondului pentru Tineri Rîșcani, eu au avut o bună ocazie de a promova propriul proiect care are menirea de a cultiva în rîndul tinerilor din or.Rîșcani, a unei atitudini atente față de conservarea mediului înconjurător, și instruirea a peste 1000  de tineri din instituțiile de învățămînt din raionul Rîșcani în domeniul protecției mediului înconjurător, inclusiv beneficiile sortării și reciclării  deșeurilor.

Be the first to comment on "Tot mai mulți tineri sunt interesați de activitățile Fondului pentru Tineri Rîșcani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*