Trei proiecte noi au fost aprobate spre finanțare în cadrul rundei suplimentare a programului de granturi mici pentru tineri

   Pe data de 4 noiembrie 2016 a avut loc ședința de evaluăre a propunerilor de proiecte depuse în runda suplimentară parte componentă a rundei I (2016) a Programului de granturi mici pentru tineri desfășurat de Fondului pentru Tineri Rîșcani.

Membrii Fondului pentru Tineri Rîșcani au examinat cele patru proiecte depuse de grupurile de inițiativă ale tinerilor din raionul Rîșcani, în urma dezbaterilor sa decis de a accepta spre finanțare trei inițiative ale tinerilor în valoare totalală de peste 30 mii lei, dintre care 16 500 lei aprobați spre finanțare din partea Fondului pentru Tineri Rîșcani.

Prezentăm și lista proiectelor aprobate:

  1. Grupul de iniţiativă: «VIITORUL» or.Rîșcani, lider – Anastasia MARUȘEAC,     mentor – Natalia ILIINA,  Proiectul «Descoperirea și promovarea tinerilor interpreți vocaliști prin desfășurarea concursului  ”Armonia vocilor”», bugetul total: 15 219 lei, au obţinut un suport financiar din partea Fondului pentru Tineri Rîșcani 7 000 lei și 8 219  lei contribuții locale.
  1. Grupul de iniţiativă: «Tineri Ingenioşi» s.Mihăileni, lider – Valerian CECAN,  mentor – Nicolae IARMALIUC, Proiectul « Activi în şcoală, activi în societate», bugetul total:  12410 lei, au obţinut un suport financiar din partea Fondului pentru Tineri Rîșcani 7 000 lei și  5 410 lei contribuții locale.
  1. Grupul de iniţiativă: «Consiliului Local de Tineret (CLT) al Colegiului Agroindustrial» or.Rîșcani, lider – Gabriela GHIVIZIU, mentor – Mihail ANDRIENCO,  Proiectul « Fericirea e in noi!», au obţinut un suport financiar din partea Fondului pentru Tineri Rîșcani  2 500 lei.

Sincere felicitări tuturor învingătorilor din partea membrilor echipei Fondului pentru Tineri Rîșcani.

Menţionăm că proiectele din această rundă vor fi finanţate din resursele acordate de Direcția Învățămînt Tineret și Sport Rîșcani, Fundația Est-Europeană, Agenții economici din raion şi banii acumulaţi la evenimentele speciale organizate de membrii echipei Fondului pentru Tineri Rîșcani în colaborare cu partenerii programului.

Be the first to comment on "Trei proiecte noi au fost aprobate spre finanțare în cadrul rundei suplimentare a programului de granturi mici pentru tineri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*